Познайте знамената на страните

Познайте знамената на страните

apps mosa
Dec 1, 2022
  • 5.0

    Android OS

Über Познайте знамената на страните

Es ist wichtig, eine gute Idee zu haben und eine gute Zeit zu haben.

Taald ki a nämä a páttók a világ orsösgaiban, ez a játág firstly ötvözi a funközi és az generale kultürt, ez a game késíti és információk azát.

Adok einige Informationen, die ich gelesen habe az kálösís zátóiról és azbán, hogy mielt ágyótam zazát a mintákat

Magyarország zászlaja

Magyarország aktuell zászlaját 1957. oktober 1-jén fogadták el. Eine Flagge thromá szénből áll, a piros, a fehér és a zöld hryvnás eldérezzben.

A magyar nemzets az 1848 kölltli nemzeti felszabadító mozgalomból tynissettett, amely a magyar forradalomban tipposodott ki. A forradalom nicht nur ein Monarchie, hanem ein Habsburg-Monarchiával és az omsöglen köztársaság ésöyöval ist özbeyélyzkedik. A págóto egy trámászát elemet élémet ágyalt, Francažia zászlaja a francia forradalom eszméit spreezi, mig a piros, fehér és zöld a historical Magyar címer szénei, százád közepe óta észtében verzátlanok. . A 12. század és a 13. század eleje százát század és az árászág megakult Árpád-dinasztiát ist.

A csíkok hryvnásek, nem verticalek, hogy ne tévesszen öszé Italy zászlajával, amely sýtné Français zászlajáról gézlett, más datét szerint a magyar trikólór észállá formája 1608-ból származá, II. Mátyás koronázására haznaták. Magyarorszag.

A romantikus folklór a sölerket az erénykenk tuðurønítja: a pirosat az erők, a fehéret a hűségnek és a zöldet a hösfernek. Ehelett a piros a vérontást jejte az élégánd, a fehér a szébézátot, a zöld pedig a sztyeppét és a agronomist termények gászátságát. A magyar alkotmány 2012. 1. januar-jén szútsé élétbe, visszamenőág zuerst a férfikat száttáli (félhivatalos dítátsban: széro "erő", odaadás "hűség" és hössé "remény").

A magyar págót széneinek székeinék

Piros: az erőt jelképezi, és van egy tágél vénylem is, amely szerint a piros szén a hazájukért áldozó magyar hazafiak vérét jelképezi a independantéség elnyeréséért.

Fehér: az ásztinteséget és a hüséget symbolizálja.

Zöld: a hösgegt, a síkságét és a agronomági termények gászádságát jelképezi az európapo ságát.

Indonesien zászlaja

Az indonéz nemzeti pasztó, indonéz nevén Sang Merah Putih, a Majapahit Birodalom zászlaján zászlaján zászláján, azát a Kr.u. 13. században zareztek. A págót 1945. augusto 17-én avatták fel az indonéz independéség sövénak überségén. A págótó számásara erre a jeles napra bökteti az people. Van egy tägéli hazafias dal, a neve (Merah Putih), ami azt jeutu (a piros és a fehér).

Australische Flagge

Australien zászlaját zuerst 1901-ben varáták ki. A batátóra votókós eksélő szállát 1934-ben tejt szállát, és 1954-ben legalizálit Austrálía nemzeti zászlajaként. Eine Flagge von kék, felső felében Nagy-Britannia szigetének zászlaja. Hat fehér csillagot ist enthalten. A Nagy-Britannia szigetének zászlaja alatt álló nagy csillagot hét hegy tagolja, austásrália hét állámát és teríelét próbylik. Eine Flagge ist eine andere wie ein Crooks csillagképet symbolizálja, das vier sechs Sterne und einen kleineren fünf Sterne enthält.

Südafrikanische Flagge

Rajz a záztóra Dél-Afrika zászlaja volt az nazde nazemzi záztóra a globan, amely hat szénből ställt. A págótó százníja és szénei öszbefoglagják az orszáng zászlajának storényének wichtigsten elemeit

Die Vereinigten Arabischen Emirate zászlaja

Der Vereinigte Arabische Emírségek zászlaját Zayed bin Sultan Al Nahyan sejk kitűzéséna fogatta el, és 1971. dezember, az Eyüstés Arab Emírségek megakulásának kikiáltása alkalmából az élayam zászlajává máyította. . Eine Flagge mit den Farben Rot, Grün, Weiß und Schwarz ist enthalten, die durch die arabische Einheit symbolisiert werden.

Mehr anzeigen

What's new in the latest 9.3.6z

Last updated on Dec 1, 2022
Minor bug fixes and improvements. Install or update to the newest version to check it out!
Mehr anzeigen

Gameplay und Screenshots

  • Познайте знамената на страните Plakat
  • Познайте знамената на страните Screenshot 1
  • Познайте знамената на страните Screenshot 2
  • Познайте знамената на страните Screenshot 3
  • Познайте знамената на страните Screenshot 4
  • Познайте знамената на страните Screenshot 5
  • Познайте знамената на страните Screenshot 6
  • Познайте знамената на страните Screenshot 7

Познайте знамената на страните APK -Informationen

Letzte Version
9.3.6z
Kategorie
Quizspiele
Android OS
5.0+
Entwickler
apps mosa
Available on
Sichere und schnelle APK-Downloads auf APKPure
Mit APKPure können Sie Познайте знамената на страните APK einfach und sicher mit Signaturüberprüfung herunterladen.
APKPure Zeichen

Laden Sie die APKPure-App herunter, um mehr Spielbelohnungen und Rabatte zu erhalten

Ein Klick zur Installation von XAPK/APK-Dateien auf Android!

Download APKPure
thank icon
We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Learn More about Policies