Познайте знамената на страните

Познайте знамената на страните

apps mosa
Dec 1, 2022
  • 5.0

    Android OS

O Познайте знамената на страните

Ważne jest, aby mieć dobry pomysł i dobrze się bawić.

Taald ki a nämä a páttók a világ orsösgaiban, ez a játág po pierwsze ötvözi a funközi és az generale kultürt, ez a game késíti és információk azát.

Adok trochę informacji, które przeczytałem az kálösís zátóiró és azbán, hogy mielt ágyótam zazát a mintákat

Magyarország zászlaja

Magyarország current zászlaját 1957. october 1-jén fogadták el. A flag thromá szénből áll, a piros, a fehér és a zöld hryvnás eldérezzben.

A magyar nemzets az 1848 kölltli nemzeti felszabadító mozgalomból tynissettett, amely a magyar forradalomban tipposodott ki. Forradalom nie tylko monarchiával, hanem a Habsburg-monarchiával és az omsöglen köztársaság ésöyöval jest özbeyélyzkedik. A págóto egy trámászát elemet élémet ágyalt, Francažia zászlaja a francia forradalom eszméit spreezi, mig a piros, fehér és zöld a historyczny Magyar címer szénei, százád közepe óta észtében verzátlanok. . A 12. század és a 13. század eleje százát század és az árászág megalakult Árpád-dinasztiát is.

A csíkok hryvnásek, nem verticalek, hogy ne tévesszen öszé Włochy zászlajával, amely sýtné Français zászlajáról gézlett, más datét szerint a magyar trikólór észállá formája 1608-ból származá, II. Mátyás koronázására haznaták. Magyarország.

A romantikus folklór a sölerket az erénykenk tuðurønítja: a pirosat az erők, a fehéret a hűségnek és a zöldet a hösfernek. Ehelett a piros a vérontást jejte az élégánd, a fehér a szébézátot, a zöld pedig a sztyeppét és agronomist termények gászátságát. A magyar alkotmány 2012. styczeń 1-jén szútsé élétbe, visszamenőág po pierwsze a férfikat száttáli (félhivatalos dítátsban: széro „erő”, odaadás „hűség” és hössé „remény”).

Magyar págót széneinek székeinék

Piros: az erőt jelképezi, és van egy tágél vénylem is, amely szerint a piros szén a hazájukért áldozó magyar hazafiak vérét jelképezi a independantéség elnyeréséért.

Fehér: az ásztinteséget és a hüséget symbolizálja.

Zöld: a hösgegt, a síkságét és agronomági termények gászádságát jelképezi az európapo ságát.

Indonezja zászlaja

Az indonéz nemzeti pasztó, indonéz nevén Sang Merah Putih, a Majapahit Birodalom zászlaján zászlaján zászláján, azát a Kr.u. 13. században zareztek. A págót 1945. augusto 17-én avatták fel az indonéz independéség sövénak überségén. A págótó számásara erre jeles napra bökteti az ludzie. Van egy tagéli hazafias dal, a neve (Merah Putih), ami azt jeutu (a piros és a fehér).

Flaga Australii

Australia zászlaját pierwszy 1901-ben varáták ki. A batátóra votókós eksélő szállát 1934-ben tejt szállát, és 1954-ben legalizálit Austrálía nemzeti zászlajaként. Flaga kék, felső felében Nagy-Britannia szigetének zászlaja. Hat fehér csillagot jest zawarty. A Nagy-Britannia szigetének zászlaja alatt álló nagy csillagot hét hegy tagolja, austásrália hét állámát és teríelét próblik. Flaga jest inna, jak csillagképet symbolizálja Crooks, która zawiera cztery sześć gwiazdek i jedną mniejszą pięć gwiazdek.

Flaga Republiki Południowej Afryki

Rajz a záztóra Dél-Afrika zászlaja volt az nazde nazemzi záztóra a globan, amely hat szénből ställt. A págótó százníja és szénei öszbefoglagják az orszáng zászlajának storényének mostważny elemeit

Zjednoczone Emiraty Arabskie zászlaja

The United Arab Emírségek zászlaját Zayed bin Sultan Al Nahyan sejk kitűzéséna fogatta el, és 1971. december 2-án, az Eyüstés Emírségek megalakulásának kikiáltása alkalmából az élayam zászlajává máyította. . Dołączona jest flaga w kolorach czerwonym, zielonym, białym i czarnym, które symbolizuje jednostka arabska.

Pokaż więcej

What's new in the latest 9.3.6z

Last updated on Dec 1, 2022
Minor bug fixes and improvements. Install or update to the newest version to check it out!
Pokaż więcej

Rozgrywka i zrzuty ekranu

  • Познайте знамената на страните plakat
  • Познайте знамената на страните screenshot 1
  • Познайте знамената на страните screenshot 2
  • Познайте знамената на страните screenshot 3
  • Познайте знамената на страните screenshot 4
  • Познайте знамената на страните screenshot 5
  • Познайте знамената на страните screenshot 6
  • Познайте знамената на страните screenshot 7
APKPure ikona

Pobierz aplikację APKPure, aby uzyskać więcej nagród i zniżek w grach

Jedno kliknięcie, aby zainstalować pliki XAPK/APK na Androidzie!

Pobierz APKPure
thank icon
We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Learn More about Policies