Tamil Kitchen - தமிழ் சமையல்

Tamil Kitchen - தமிழ் சமையல்

WeVoice.in
02/01/2019
  • 4.8 MB

    Размер файла

  • Android 4.0.3+

    Android OS

Oписание Tamil Kitchen - தமிழ் சமையல்

Veg, Non Veg, сладости и закуски

Tamil Kitchen app (Tamil Samayal) contains thousands of dishes which are favourites in various states of India. People who wants to cook varieties of food everyday will love this app. Veg, Non-Veg, Juices, Snacks, Noodles, Sweets and everything for Tamil people have been added.

Main Categories:

* Veg (சைவம்)

* Non-Veg (அசைவம்)

* Sweets (இனிப்பு)

* Snacks (தின்பண்டங்கள்)

Veg:

பிரியாணி (Biryani), குழம்பு (Kuzhambu), சாம்பார் (Sambar), சட்னி (Chutney), வடை (Vadai), பொரியல் (Poriyal), கிரேவி (Gravy), வறுவல் (Fry), ரசம் (Rasam), இட்லி (Idli), மசாலா (Masala), தோசை (Dosai), புலாவ் (Pulao), சாதம் (Rice), கூட்டு (Kootu), குருமா (Kuruma), சப்ஜி (Sabji), தால் (Dhal), சப்பாத்தி (Chapathi), புட்டு (Puttu), சாலட் (Salad), etc,.

Non-Veg:

பிரியாணி (Biryani), சிக்கன் (Chicken), மீன் (Fish), மட்டன் (Mutton), சில்லி (Chilli), வறுவல் (Fry), கிரேவி (Gravy), Chettinad (செட்டிநாடு), நாட்டுக்கோழி (Nattu Kozhi), இறால் (Prawn), மசாலா (Masala), நண்டு (Crab), குருமா (Kuruma), முட்டை (Egg), ஹைதராபாத் (Hyderabad), ரோஸ்ட (Roast), கபாப் (Kebab), ரைஸ் (Rice), etc,.

Sweets:

அல்வா (Halwa), ஜூஸ் (Juice), கேசரி (Kesari), லட்டு (Laddu), பாயாசம் (Payasam), கேக் (Cake), குலஃபீ (Kulfi), etc,.

Snacks:

வடை (Vadai), போண்டா (Bonda), பஜ்ஜி (Bajji), சூப் (Soup), கட்லெட் (Cutlet), மில்க் ஷேக் (Milkshake), பிட்சா (Pizza), பூரி (Puri), etc,.

Using this Tamil Kitchen app, you can cook various kind of food items easily by reading instructions given in Tamil language.

Ещё

Что нового в последней версии 1.0

Last updated on 2019-01-02
Initial release
Ещё

Видео и Скриншоты

  • Tamil Kitchen - தமிழ் சமையல் постер
  • Tamil Kitchen - தமிழ் சமையல் скриншот 1
  • Tamil Kitchen - தமிழ் சமையல் скриншот 2
  • Tamil Kitchen - தமிழ் சமையல் скриншот 3
  • Tamil Kitchen - தமிழ் சமையல் скриншот 4
  • Tamil Kitchen - தமிழ் சமையல் скриншот 5
  • Tamil Kitchen - தமிழ் சமையல் скриншот 6
  • Tamil Kitchen - தமிழ் சமையல் скриншот 7

Информация Tamil Kitchen - தமிழ் சமையல் APK

Последняя Версия
1.0
Категория
Еда и напитки
Android OS
Android 4.0.3+
Размер файла
4.8 MB
Разработчик
WeVoice.in
Безопасная и Быстрая Загрузка APK на APKPure
APKPure позволяет легко и безопасно загружать Tamil Kitchen - தமிழ் சமையல் APK с проверкой подписи.

Старые Версии Tamil Kitchen - தமிழ் சமையல்

APKPure иконка

Супер Быстрая и Безопасная Загрузка через Приложение APKPure

Один клик для установки XAPK/APK файлов на Android!

Скачать APKPure
thank icon
We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Learn More about Policies