Politika


1.2.2352 by Politika NM
Jun 18, 2024 پرانے ورژن

کے بارے میں Politika

Политика кажем новине мислим Политика

Поштовани، преузмите нашу нову апликацију.

Поред ње ، још извесно време на гуглу плеју и и стара ، условно речено апликација ، у ствари пречица која је омогућавала приказ садржаја сајта сајта мобилним мобилним уређајима помоћу риспонсив дизајна۔

Европе Политика је је најстарији најутицајнији дневни лист у овом делу Европе۔ Први пут се појавила на београдским улицама 25. јануара (по старом календару) 1904. године у тиражу од 2.450 примерака، на четири стране، по цени од пет пара.

Владислав Рибникар ، оснивач и одговорни уредник ، када је подносио пријаву властима навео је да ће новине бити политичке и независне.

Србији Политика "је дневник са дугом и богатом традицијом која се због свог угледа и Србији и и једном од националних институција у Србији. грађани публику листа „Политика" чине чине средње ситуирани и високообразовани грађани.

"ствараоцима дугогодишњој дугогодишњој историји„ Политика "је сарађивала са многобројним значајним културним и научном научном ствараоцима.

Међу „„ Политике "били су и нобеловац Иво Андрић ، српски писци и песници Милош Црњански ، Бранко Ћопић، Јован Дучић، Бранислав Нушић، Десанка Максимовић، Исидора Секулић، Вељко Петровић и многи други. Своје текстове на страницама „Политике писали су су и Винстон Винстон Черчил ، Томас Ман ، Едуард Ерио и други.

По профилу ، данас „Политика" спада у дневно-политичке новине које се високо-професионалних новинарских стандарда ، лист пристојне Србије који негује културу дијалога и слободу изражавања۔ има више специјализованих редовних додатака ، а међу њима најдужу традицију има Културни додатак.

„Политика" се на интернету појавила у септембру. 1997. године. текстова почетку је то била само једна страница са неколико текстова. модернизован протеклих двадесетак година сајт је више пута дограђиван и модернизован.

معلومات ایپ اضافی

تازہ ترین ورژن

1.2.2352

اپ لوڈ کردہ

Andrei Tobă

Android درکار ہے

Android 4.4+

Available on

مزید دکھائیں

Politika متبادل

Politika NM سے مزید حاصل کریں

دریافت