About Sachhai Hindi Samchar - Hindi
Sachhai Hindi Samchar - Hindi News Live is application for all states of india
Sachhai Hindi Samchar - Hindi News Live will give you true information about news going on in india, we have lots of categories in every aspect of information. we have state wise news, city wise news in our application.
Sachhai Hindi App have Calendar, which you can find out different type of holidays, festivals, important dates etc.
hope you will enjoy our app. we made this app only for you guys.
we have privacy policy for our app for your security of data : here is the privacy policy link :
http://incredibleapps.in/sacchhai_hindi_privacy.html
we will give you all the features like : live india tv and india tv news, rajsthan news in hindi, utter pradesh news, madhy pradesh news, Andra Pradesh
There are more then 28+ states in india list is here below, we will give you all states news in our app :
Hyderabad News,Amaravati SamacharArunachal Pradesh SamacharItangar Samachar Assam Samacharm Dispur News,BiharSamacharPatna SamacharChhattisgarh Samachar Raipur Samachar,Goa Samachar,Panaji News,Gujarat Samachar , GandhinagarSamachar,Haryana Samachar,Chandigarh Samachar,Himachal Pradesh Samachar,Shimla Samachar,Jammu and Kashmir Samachar,Srinagar and Jammu Samachar,Jharkhand Samachar,Ranchi Samachar,Karnataka Samachar,BangaloreSamachar,Kerala Samachar,Thiruvananthapuram Samachar,Madya Pradesh Samachar,Bhopal Samachar,Maharashtra Samachar,Mumbai Samachar,Manipur Samachar,Imphal Samachar,Meghalaya Samachar,Shillong Samachar,Mizoram Samachar,Aizawi Samachar,Nagaland Samachar,Kohima Samachar,Orissa Samachar,Bhubaneshwar,Punjab Samachar,Chandigarh Samachar,Rajasthan Samachar,Jaipur Samachar,Sikkim Samachar,
Gangtok Samachar,Tamil Nadu Samachar,Chennai Samachar,Telagana Samachar,Hyderabad Samachar,Tripura Samachar,Agartala Samachar,Uttaranchal Samachar,Dehradun Samachar,Uttar Pradesh Samachar,Lucknow Samachar,West Bengal Samachar
There are also : Hindi Calander 2021 in our app which will help you to find india festival list of 2021 , india diwali 2021 so on.
we also provide some newspapers in our app. we have free to air INDIA TV livetv channel, DD News, Ramayan, Mahabharat you can watch for free.
Sachhai Hindi Samchar - Hindi News Live आपको भारत में चल रही खबरों की सच्ची जानकारी देगा, सूचना के हर पहलू में हमारे पास बहुत सी श्रेणियां हैं। हमारे पास हमारे आवेदन में राज्यवार समाचार, शहरवार समाचार हैं।
सच्ची हिंदी ऐप में कैलेंडर हैं, जिनसे आप विभिन्न प्रकार की छुट्टियों, त्योहारों, महत्वपूर्ण तिथियों आदि का पता लगा सकते हैं।
आशा है कि आप हमारे ऐप का आनंद लेंगे। हमने यह ऐप केवल आप लोगों के लिए बनाया है।
आपके डेटा की सुरक्षा के लिए हमारे पास हमारे ऐप के लिए गोपनीयता नीति है: यहाँ गोपनीयता नीति लिंक है:
हम आपको सभी सुविधाएँ देंगे जैसे: लाइव इंडिया टीवी और इंडिया टीवी समाचार, rajsthan news in hindi, बिलकुल निजी समाचार, मध्यप्रदेश समाचार, अंधरा प्रदेश
भारत की सूची में 28+ से अधिक राज्य नीचे दिए गए हैं, हम आपको हमारे ऐप में सभी राज्यों की खबरें देंगे:
हैदराबाद समाचार, अमरावती समचारअरुणाचल प्रदेश समचार्यंगार समचर असम समशर्मा दिसपुर समाचार, बिहारसम्भरपत्ना समचहरचट्टी छत्तीसगढ़ समचर रायपुर समचार, गोवा समचार, पणजी समाचार, गुजरात समैचर, गांधीनगरसमाधार, हरियाणा समचार, चंडीगढ़ समचर, चंडीगढ़, समशहर जम्मू समचार, झारखंड समचार, रांची समचार, कर्नाटक समचार, बंगलौर समशहर, केरल समैचर, तिरुवनंतपुरम समचार, मद्य प्रदेश समचार, भोपाल समचर, महाराष्ट्र समचर, मुम्बई समैचर, मणिपुर समचर, इम्फाल समैचर, मेघालय समचार, शिलांग समचहर, मिजोरपुर। , नागालैंड समचार, कोहिमा समचार, उड़ीसा समचार, भुवनेश्वर, पंजाब समचार, चंडीगढ़ समचार, राजस्थान समचार, जयपुर समचार, सिक्किम समचार,
गंगटोक समचार, तमिलनाडु समचार, चेन्नई समचार, तेलगाना समचार, हैदराबाद समचार, त्रिपुरा समचार, अगरतला समचर, उत्तरांचल समचर, देहरादून समचर, उत्तर प्रदेश समचर, लखनऊ समचार, पश्चिम बंगाल समचार।
हमारे ऐप में हिंदी कैलंडर २०२१ भी है, जो २०२१ की भारत उत्सव सूची, २०११ की भारत दीवाली २०२१ को खोजने में आपकी सहायता करेगा।
हम अपने ऐप में कुछ समाचार पत्र भी प्रदान करते हैं। हमारे पास INDIA TV livetv चैनल, DD News, रामायण, महाभारत है, जिसे आप मुफ्त में देख सकते हैं।
What's new in the latest 2.0
Sachhai Hindi Samchar - Hindi APK Information

Super Fast and Safe Downloading via APKPure App
One-click to install XAPK/APK files on Android!