Кулинарен туризъм том 1

Кулинарен туризъм том 1

Asen Chaushev
Feb 10, 2018
  • 5.0

    Android OS

Tentang Кулинарен туризъм том 1

manajemen manual dari makan dan hiburan.

Настоящето издание представлява комплексно ръководство за управление на заведения за хранене и развлечения. Предназначен е за обучение на VIP - ресторантьорски кадри (управители, готвачи, сервитьори, бармани, сладкари).

Книгата дава ценна информация за подготовката на ресторантьорски кадри в раздел първи, където се представят базисни познания за управление на процесите в рестораньорството. В раздел втори авторът е събрал темите за предястията и основните ястия, а в раздел трети представя VIP-ресторантьорство и кулинарен туризъм, както и насоки за развитие на кулинарния туризъм. Тук е отделено много място на най-известните и специфични кухни. Посочени са правилата и стандартите за VIP сервиз в обекти на кулинарния туризъм.

Раздел четвърти е посветен на „Нова българска кухня – рецепти по съвременни стандарти”, където са публикувани рецепти за топли предястия, десерти и др. Приложения № 1 и № 2 в книгата са събрали огромна информация за европейската кухня с десетки разнообразни рецепти и идеи, както и за кулинария от континентите. Десетките рецепти от италианска, френска, унгарска, руска, немска, индийска, японска, английска, скандинавска, португалска, румънска, арабска, австрийска, гръцка, мексиканска и др. кухни са предизвикателство, както към опитните, така и към начинаещите майстори-кулинари или просто любители на добрата кухня, които винаги са готови да се учат и да експериментират.

Какво представляват телешките шницели със сос от каперси; подчинена ли е запеканката на балканския вкус; използва ли се ракия за зеле по елзаски; с какво сирене можем да поднесем миланската супа „Минестроне”; какъв е червеният пипер в „Сегединския гулаш”; как се приготвя омар по португалски; лесен ли е лимоновия пудинг; какво е това „Жаба в гьол”; с какво гарнираме андалузките бифтеци; вкусна ли е студената супа от череши... Десетки са известните и неизвестните рецепти, които предлага в книгата си Асен Чаушев с надеждата, че всички - от управителя до готвача, от сервитьора до бармана, от аниматора до сладкаря трябва да знаят и спазват правилата, да познават високата класа на висшето ресторантьорство.

Tampilkan Selengkapnya

What's new in the latest 1.0

Last updated on Feb 10, 2018
Minor bug fixes and improvements. Install or update to the newest version to check it out!
Tampilkan Selengkapnya

Video dan tangkapan layar

  • Кулинарен туризъм том 1 poster
  • Кулинарен туризъм том 1 screenshot 1
  • Кулинарен туризъм том 1 screenshot 2
ikon APKPure

Pengunduhan Super cepat dan aman melalui aplikasi APKPure

Sekali klik untuk menginstal file XAPK/APK di Android!

Unduh APKPure
thank icon
We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Learn More about Policies